Η Apple καλπάζει στις πωλήσεις πλέον και στην Ελλάδα και ενώ υπάρχει αναμονή για το iPhone 14 με προπαραγγελίες, το 15ο μοντέλο είναι προ των πυλών.

Η νέα οικογένεια iPhone 15 αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2023 με τέσσερα μοντέλα, όπως ακριβώς και η σειρά iPhone 14.

Θα υπάρξουν τέσσερα μοντέλα iPhone 15 στα ίδια μεγέθη με τα μοντέλα iPhone 14, συμπεριλαμβανομένων δύο iPhone 6,1 ιντσών και δύο iPhone 6,7 ιντσών.

‘Ένα από κάθε μέγεθος θα είναι τα τυπικά μοντέλα iPhone 15, ενώ τα άλλα δύο θα είναι πιο ακριβά μοντέλα υψηλότερης ποιότητας «Pro».

Και τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν επίσης υποδοχή τύπου USB-C, αντικαθιστώντας τη θύρα Lightning που χρησιμοποιεί η Apple για σχεδόν μια δεκαετία.

Πιθανό η Apple να αντικαταστήσει τα φυσικά κουμπιά έντασης και λειτουργίας με απτικά κουμπιά, όπως αυτό το κουμπί Touch ID στη σειρά iPhone 7/8.

Η Apple εξοπλίζει όλα τα μοντέλα iPhone με 128 GB αποθηκευτικού χώρου ως βασική γραμμή και αναμένεται ότι αυτό θα τηρήσει και για την κυκλοφορία του iPhone 15.