Το αξιόπιστο service, γρήγορα και οικονομικά είναι ένα απο τα ζητούμενα του σημερινού καταναλωτή, καθώς η αγορά έχει τεράστιο ανταγωνισμό με χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών και υψηλές τιμές.

Η iAndroid προσφέρει μέσω του εξειδικευμένου τμήματος της, αξιόπιστο service, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς και μάλιστα άμεσα.

Η διάγνωση του κινητού σας τηλεφώνου, του υπολογιστή ή του τάμπλετ σας γίνεται δωρεάν. Στην συνέχεια το τμήμα service σας κατευθύνει αναλυτικά για τα επόμενα βήματα που χρειάζονται για να διορθωθεί το πρόβλημα.

Στην iAndroid μπορείτε να κάνει format του υπολογιστή σας από 20 ευρώ, μεταφορά επαφών από 15 ευρώ, εκκαθάριση της συσκευής σας από 10 ευρώ. Είμαστε εδώ για  να σας προτείνουμε λύσεις που θα σας βοηθήσουν άμεσα.

Στις επισκευές περιλαμβάνονται, αλλαγή μπαταρίας, οθόνης, υποδοχής, κάμερας, πλήκτρων μέχρι και αναβαθμίσεις.

Οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να έρθουν στα κατάστημα μας και να κάνουν ταχύρυθμα μαθήματα,(30 λεπτά, 15 ευρώ) στην χρήση ηλεκτρονικών συσκευών όπως κινητά, tablet, laptop.

Μπορείτε να μας  βρείτε μέσω τηλεφώνου στο 210-8226686 ή στις σελίδες μας  στο Facebook, Instagram, TikTok και στο web site: www.iandroid.gr.

Διεύθυνση: Kεφαλληνίας  49 και Πατησίων στην Κυψέλη, δίπλα σε Elpedison και Zara.