Στο νέο iPhone 14 υπάρχει η λειτουργία Crash Detection, λόγω της οποίας, μια ολόκληρη οικογένεια «καρδιοχτύπησε». Ο Douglas Sonders είναι ένας δραστήριος και πολύ ενδιαφέρον τύπος που ζει στη Νέα Υόρκη.

Σε μια πρόσφατη βόλτα του με την ολοκαίνουργια ηλεκτρική μοτοσικλέτα του Livewire One, έχοντας στηρίξει το νέου του iPhone 14 Pro Max στην ειδική βάση στο τιμόνι, είχε την ατυχία να πέσει με 100 χλμ./ώρα σε μια λακκούβα, που ατυχώς «έστειλε» το τηλέφωνο σε ελεύθερη πτώση.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μια μικρή λεπτομέρεια όμως, έκανε την οικογένεια του να καρδιοχτυπήσει δυνατά.

Βλέπετε, είχε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Crash Detection η οποία ενημερώνει αυτόματα με μήνυμα ένα συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων αν για κάποιο λόγο ο ιδιοκτήτης εμπλακεί σε ατύχημα.

Έτσι, αφού το τηλέφωνο έπεσε βίαια στην άσφαλτο, ενεργοποιήθηκε η συγκεκριμένη λειτουργία και οι δικοί του άνθρωποι… το έψαχναν στα νοσοκομεία της περιοχής.

Μάλιστα, η αγωνία τους κράτησε αρκετά, μια και ο Sonders με τους φίλους του, αποφάσισαν να μην διακόψουν τη βόλτα τους αλλά να κατευθυνθούν μετά από 45 περίπου λεπτά στο πλησιέστερο Apple store.