Στην καρδιά της Αθήνας και σε μία περιοχή που...μιλά εκατοντάδες γλώσσες, η iAndroid έρχεται να δώσει μία σπουδαία και μοναδική λύση στους λάτρεις της τεχνολογίας.

Με έτος ίδρυσης το 2020 και έκτοτε έχει καταφέρει να κερδίσει ήδη χιλιάδες καταναλωτές, με την αξιοπιστία, την ποιότητα, και την γνώση στην τεχνολογία.

Η ποικιλία στο κατάστημα του έχει δώσει την χαρακτηρισμό «σούπερ μάρκετ» ηλεκτρονικών ειδών.

Laptop, κινητά, tablet, αξεσουάρ, τσάντες, καλώδια, φορτιστές, ακουστικά και άλλα πολλά σημαντικά γκάτζετ που διευκολύνουν την καθημερινότητα του καναλωτή.

Η iAndroid και πολύπειρο προσωπικό της είναι η λύση στην πιο πολυπληθή γειτονιά της Ελλάδος στην Κυψέλη, απευθυνόμενη σε όλους τους ανθρώπους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Θήκες και τζαμάκια που προστατεύουν πραγματικά το κινητό σας. Τσάντες ασφαλείας, για τις μετακινήσεις καθημερινά. Το κατάστημα βρίσκεται στην μεταξύ Κυψέλης και Πατησίων.

Στην ιστορική Κεφαλληνίας 49 όπου τα νεοκλασικά κτίρια κυριαρχούν και θεωρείται μία από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Αθήνας, μπορείτε να βρείτε αυτά που χρειάζεστε μέσω του υπερσύγχρονου Εshopwww.iandroid.gr.

Το τηλεφωνικό  κέντρο λειτουργεί καθημερινά 10:00-15:00 Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και 10:00-14:30, 17:30-21:00 Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι παραδόσεις στην Αθήνα γίνονται αυθημερόν. Η γρήγορη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση αφορά και το εξειδικευμένο τμήμα σέρβις που διαθέτει το κατάστημα.

Έμπειροι τεχνικοί αναλαμβάνουν να σας δώσουν λύσεις στις καλύτερες τιμές. Laptop, κινητά, tablet όλα φτιάχνονται!

Τηλ: 210-8226686

WebSite: www.iandroid.gr

Email: info@iandroid.gr

Τοποθεσία: Κεφαλληνίας 49 Αθήνα

Travel Friendly

Easy to Find

Near to bus station

Close to Doctor Hospital, Zara, Au Revoir (Bar), Sroom